Wat zijn de kosten voor een schuifpui precies? Er zijn talloze aanbieders op internet te vinden, die allemaal lage kosten beloven. Wilt u een schuifpui met een gegarandeerd optimale prijs/kwaliteit-verhouding, en persoonlijke aandacht van houtliefhebbers? Dan is De Jong Schuifpuien het bedrijf dat u zoekt.

De Jong Tuindeuren gaat altijd voor maximale klanttevredenheid. Lage kosten hanteren is essentieel. Wij besparen echter niet op de houtsoorten die wij gebruiken, noch op de overige materialen. Dankzij onze rijke historie als houtbewerkingsspecialist kunnen we absolute topkwaliteit uit eigen zagerij bieden tegen een scherpe prijs.  Als klant bent u van harte welkom om het productieproces van uw tuindeuren met eigen ogen te komen bekijken.

Hoe wij de kosten laag kunnen houden?

Hoe hoger de productie, des de lager de kostprijs van uw schuifpui. Ons vakmanschap is in de wijde omgeving bekend: zowel particulieren als bedrijven bestellen hun houten kozijnen, deuren en alle andere soorten producten bij ons. Daardoor hebben we een optimale bezetting van onze machines. Die optimale bezetting resulteert in een lager kostprijs per product. En daar profiteert u maximaal van!

Overigens zijn niet alleen de kosten voor onze schuifpuien aantrekkelijk laag. Ook aanverwante producten bieden wij aan tegen scherpe prijzen. Denk bijvoorbeeld aan deurbeslag, horren, ventilatiemogelijkheden en rolluiken. In lijn met de kwaliteitseisen die wij stellen aan onze eigen producten, onderwerpen wij ook deze aanvullende producten aan een sterke keuring. U kunt er dus op vertrouwen, dat de merken die wij voeren tot de absolute top in hun segment vallen (gekeken naar de beste prijs/kwaliteit-verhouding).

Prijsindicaties:

Het zou goed zijn als we die hier neerzetten

Benieuwd? Vraag direct een prijs aan. U heeft binnen 24 uur antwoord (soms zelfs binnen 1 uur).