U zoekt een hardhouten schuifpui? Of beter gezegd: een goede prijs voor een schuifpui? Zorg dat u niet alleen kijkt naar de laagste prijzen, maar ook naar de kwaliteit van de schuifpui. En niet te vergeten: naar het bedrijf áchter de website!

De Jong Schuifpuien scoort op alle fronten hoge ogen. Met een rijke historie als houtbewerkingsspecialist en honderden succesvol geplaatste schuifpuien, is de topkwaliteit van onze producten gegarandeerd. Uiteraard gebruiken wij houtsoorten van de hoogste kwaliteit, die worden bewerkt in onze eigen zagerij. Wilt u het productieproces van uw schuifpui met eigen ogen komen bekijken? Geen enkel probleem, u bent altijd welkom.

Lage prijzen, de beste schuifpui: wat is ons geheim?

Hardhouten schuifpuien zijn normaliter niet goedkoop. Toch bieden wij met onze schuifpuien de beste prijs/kwaliteit-verhouding van Nederland. Dit is mogelijk dankzij een hoge bezettingsgraad van onze machines: hoe meer producten wij dagelijks kunnen maken, des te lager de kostprijs. En daar profiteert u optimaal van!

De productie van schuifpuien hebben wij in de loop der tijd zo goed geperfectioneerd, dat de doorlooptijd minimaal en de kwaliteit maximaal is. We verspillen dus geen dure tijd en weten zeker dat wij niet of nauwelijks op pad hoeven voor klachten en reparaties. Daardoor hoeven wij geen marge in te calculeren bovenop de standaard prijs.

Overigens zijn niet alleen onze schuifpuien scherpt geprijsd; wij bieden alle hardhouten afbouwproducten aan tegen een hele aantrekkelijke prijs. Denk bijvoorbeeld aan deurbeslag, rolluiken, horren en ventilatiemogelijkheden. Onze hoge kwaliteitseisen en strenge keuringen zorgen voor een superieur eindresultaat. U kunt er dus op vertrouwen, dat de merken die wij voeren tot de absolute top in hun segment vallen (gekeken naar de beste prijs/kwaliteit-verhouding).

Benieuwd naar uw scherpste prijs voor een schuifpui? Vraag direct een prijs aan. U heeft binnen 24 uur antwoord (soms zelfs binnen 1 uur).