Een schuifpui op maat verrijkt uw woning enorm. Uw woonkamer vormt één geheel met uw buitenterras als u de juiste schuifpui op maat heeft gevonden. In de zomer geniet u extra lang van de heerlijke buitenlucht. En in de winter zit u er lekker warmpjes bij, met een extra mooi uitzicht over uw winterse tuin. Om aan al uw wensen te voldoen, biedt De Jong Schuifpuien een 100% maatwerkservice. Van inmeten tot productie en plaatsing gaan we volledig uit van uw eisen en wensen. We wenden al onze expertise aan om uw schuifpui op maat tot in de puntjes te realiseren.

Wanneer een schuifpui?
Schuifpuien hebben meestal de voorkeur boven openslaande deuren in het geval van een balkon of kleinere tuin. De ruimte is in zo’n geval beperkt, een schuifpui zorgt voor maximale benutting van het balkonoppervlak. Bij gewone deuren kan er bijvoorbeeld vaak al geen complete terrasset staan.

Waar schuifpuien ook in worden toegepast, zijn klassiek uitbouwen die ogen als een soort van ‘dichte veranda’. De schuifpui geeft daarbij een wat rustiger beeld dan openslaande deuren.

Maatvoering en variaties
Bij een schuifpui wordt meestal de volle breedte en hoogte van een wand benut. Afhankelijk van de totale breedte, kunt u kiezen uit een tweedelige, driedelige of vierdelige schuifpui. Er zijn ook schuifpuien met een geïntegreerde loopdeur verkrijgbaar. De hoogte van moderne deuren ligt tussen 220 en 240 cm (250 centimeter inclusief het kozijn), conform het standaard bouwbesluit. We hebben alle mogelijke variaties hier voor u op een rij gezet.

 

Waarom kiezen voor een schuifpui op maat van De Jong?

  • Altijd een snelle en superscherpe offerte
  • Geleverd en geplaatst inclusief grondverf
  • Indien gewenst verzorgen wij ook het aflakken
  • Gemaakt in eigen zagerij, dus altijd precies zoals u wenst
  • Extra lange levensduur dankzij kundige oplevering
  • Geen verrassingen achteraf

Wie kiest voor een schuifpui op maat van De Jong, kan tevens kiezen uit een ruim assortiment deurbeslag. Ook qua beglazing is er voldoende te kiezen: uw schuifpui wordt altijd inclusief beglazing geleverd. Verder kunt u ook eigen ontwerpen insturen, die wij nauwgezet zullen produceren. Uiteraard geven wij altijd eerst feedback, als we details bespeuren die voor complicaties kunnen zorgen. Hoe dan ook, u zult uiteindelijk met volle tevredenheid genieten van uw schuifpui.

Waar moet u rekening mee houden bij een schuifpui op maat?

• De Jong levert alleen hardhouten schuifpuien

• Het inmeten kunt u in principe zelf doen. Voor een perfect passend resultaat raden wij aan om gebruik te maken van onze gratis inmeetservice.

• Let bij de keuze voor een schuifpui op maat goed op de afwerking van uw huidige kozijnen. Kleine verschillen doen grote afbreuk aan de uitstraling van uw woning.