Goede ventilatie is essentieel in iedere woning en werkruimte. Met een schuifpui sluit u de deuropeningen doorgaans hermetisch af. We bieden diverse mogelijkheden om toch te ventileren. Zo bieden wij een serie sluitwerk met de mogelijkheid om de schuifpui op een ventilatiestand te zetten, met behoud van het politiekeurmerk. De schuifpui staat dan feitelijk op een kier, maar is toch onmogelijk te openen van buitenaf.

We kunnen ook electronisch regelbare ventilatieroosters inbouwen in de bovenrand van uw kozijn. Omdat moderne nieuwbouwhuizen buitengewoon goed geïsoleerd zijn, is dat met name in die categorie geen overbodige luxe. Er wordt dan een vochtsensor in de binnenruimte gehangen. Zodra deze een te hoge vochtigheidsgraad registreert, gaat er een signaal naar de ventilatiesysteem. Deze zet dan de roosters automatisch in de meest ideale stand, zodat er natuurlijk geventileerd wordt.

Eén van onze leveranciers voor moderne ventilatiemogelijkheden is Duco. Op de website van deze ventilatie-expert vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Wilt u uitgebreid worden geïnformeerd? Bezoek onze showroom in Oosterhout voor een persoonlijk adviesgesprek. Heeft u een bestaande woning waar u een schuifpui in wilt laten plaatsen? Dan komen wij indien gewenst ook bij u thuis langs. U heeft dan gegarandeerd sneller duidelijkheid over de mogelijkheden. Aarzel niet en neem direct contact met ons op.