Goed deurbeslag maakt een schuifpui niet alleen mooi, maar ook veilig en comfortabel. Daarom voeren wij het merk GU. Als uitvinder en marktleider op het gebied van deurbeslag biedt GU hefschuifdeur­beslagen die zich onderscheiden door gebruikscomfort, inbraakwerendheid en variabele ventilatie. Alle schuifpuien van De Jong zijn dan ook voorzien van het maximale Politiekeurmerk (3 sterren). Uw schuifpui is ook gewoon afsluitbaar met cilinder. Daarnaast is alles zoveel mogelijk geïntegreerd, zodat u nauwelijks beslag ziet zitten van buiten.

Verdere kenmerken van het deurbeslag in een schuifpui van De Jong:

  • Het deurbeslag van de schuifpui heeft meerpuntssluitingen. Dit wil zeggen dat de deur op 3 punten wordt vergrendeld. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar zorgt er ook voor dat je de deur altijd goed aantrekt.
  • De gelagerde wielen onder de schuifpui worden speciaal berekend op het gewicht.
  • Wij voeren de gehele deurbeslag-lijn van GU voor onze tuindeuren. Op het gebied van driepuntssluitingen, geleiders, sluitlijsten, krukstel, veiligheidsschilden en cilindersloten behoort GU absoluut tot de top.

Vroeger waren er ook schuif-/kiepsystemen verkrijgbaar, maar die worden nauwelijks nog gebruikt. Wij kiezen er in ieder geval bewust voor om geen schuif-/kiepsysteem aan te bieden, in verband met de gebrekkige stabiliteit van de oplossing.

Overigens voldoet de oplossing voor hefschuifdeur­elementen van GU voor houten schuifpuien met een vleugeldikte van 88 mm nu al aan de strengst mogelijke vereisten van energiebesparing.

GU biedt bovendien een serie met de mogelijkheid om de schuifpui op een ventilatiestand te zetten, met behoud van het politiekeurmerk. De schuifpui staat dan feitelijk op een kier, maar is toch onmogelijk te openen van buitenaf.

Waarom een schuifpui met GU deurbeslag van De Jong?

  • Topkwaliteit beslag met 3-sterren Politiekeurmerk
  • Volledig gemonteerd geleverd
  • Altijd perfect passend, dus soepel in gebruik

Wilt u meer informatie over onze schuifpuien?

• Informatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van beglazing leest u hier.
Rolluiken voor uw schuifpui? Ook dit kunnen wij verzorgen.
• Energiebesparing is altijd prettig; ook hier bieden wij oplossingen voor.

Kijk voor meer informatie over schuifpuibeslag op de website van GU.