U wilt een aanbouw met een schuifpui? En u bevindt zich nog in de oriënterende fase? Laat uzelf begeleiden in uw keuzeproces door De Jong. Wij kunnen namelijk de gehele realisatie van de aanbouw tot en met de plaatsing van de schuifpui voor u verzorgen.

Een aanbouw met schuifpui realiseren

Om u goed voor te bereiden op uw keuze, maken wij op basis van de bestaande tekening en een oriënterend gesprek eerst een schets van de gewenste situatie. Hierbij kijken we verder dan alleen de aanbouw en de schuifpui. We bekijken ook naar zaken als contact- en verlichtingspunten en het toepassen van hoogteverschillen in het plafond voor een ruimtelijk effect. Hoe de schuifpui in de aanbouw eruit moeten zien, is sterk afhankelijk van de verdere stijl van uw woning. Daarom bezoeken we het liefst uw woning, om alle onmogelijkheden uit te sluiten. Hier brengen wij geen kosten voor in rekening: het resultaat vinden wij belangrijker.

Voor de aanbouw werken wij samen met diverse gespecialiseerde bouwbedrijven en aannemers, verspreid door heel Nederland. De omvang en locatie van het project bepaalt welke partij we inschakelen. Wij houden daarbij de regie in handen, zodat u niet wordt verrast door onverwachte kosten of een te lange doorlooptijd. En uiteraard plaatsen wij de schuifpui in de aanbouw.

Wilt u meer informatie over uw toekomstige aanbouw met schuifpui? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zoekt u andere houten producten dan alleen een schuifpui? Ga dan eens naar www.dejongkozijnen.nl voor ons complete aanbod.