Een offerte voor een schuifpui nodig? Zoals u op deze website heeft kunnen lezen, kunt u bij De Jong vertrouwen op een eerlijke offerte voor een hardhouten schuifpui. Vul het onderstaande formulier in en u heeft in een mum van tijd een scherpe prijs. Vul zoveel mogelijk gegevens in, zodat wij snel een passende offerte kunnen opstellen. Als wij vragen hebben, nemen wij contact met u op.

De offerte voor uw schuifpui is altijd gebaseerd op een (hoog) standaard afwerkingsniveau. Als ambachtelijk houtbewerker kunt u bij De Jong Schuifpuien ook kiezen voor maximale exclusiviteit. Het verschil zit ‘m vaak in de kleinste details: een subtiele groef of naad, authentieke profileringen of modern of ouderwets lijstwerk kan de uitstraling van uw huis compleet veranderen.

Wilt u behalve een offerte voor een schuifpui ook een prijsopgave voor bijvoorbeeld vouwwanden kozijnen, deuren of een veranda? Ga dan naar onze centrale website www.dejongkozijnen.nl. Hier vindt u informatie over alle producten die wij maken in eigen zagerij.

Bent u nog op zoek naar informatie? Op deze website vindt u onder andere informatie over:

• De keuzemogelijkheden op het gebied van beglazing van schuifpuien
• Het meest geschikte deurbeslag voor schuifpuien
• Toepassing van rolluiken bij schuifpuien
• Insectenwerende horren voor schuifpuien
• De prijzen van schuifpuien bij De Jong

De Jong Schuifpuien is een activiteit van De Jong Kozijnen uit Oosterhout. Wij leveren aan particulieren, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en andere bouwprofessionals. Het productieproces hebben we volledig in eigen hand: hout komt in